Omsyn

Omsyn hos Dansk Bilsyn

Har du haft din bil til f.eks. et periodesyn, men fået beskeden at bilen ikke er gået igennem synet? Så skal den til omsyn. Synsresultatet vil således hedde ”kan godkendes efter omsyn”.

Årsagerne til at din bil ikke er gået igennem syn, kan være mange og forskellige. Fejlene vil stå i din synsrapport, så du ved hvad du har med at gøre.

Vær opmærksom på reglerne for omsyn

Du har nemlig en tidsbegrænset periode hvor omsynet skal foretages inden for. Det skal således ske inden for 33 kalenderdage. Datoen hvor dit køretøj blev synet, men ikke gik igennem, tæller som dag 1.

Fristen kan ikke forlænges så det er vigtigt, at du er opmærksom på, at få bestilt en ny tid til omsyn i god tid. Det gælder også, hvis køretøjet skal til omsyn af flere omgange.

Får du ikke godkendt dit omsyn inden 33 kalenderdage og fristen dermed overskrides, skal du til et nyt periodesyn.

Hvad koster et omsyn?

Det afhænger af hvilket køretøj der skal omsynes. Det er dog billigere at få fortaget et omsyn end et nyt periodisk syn. Klik her, for at finde priserne på omsyn.

Book et omsyn hos Dansk Bilsyn

Med erfaring inden for syns-verden og derigennem omsyn siden 2012, er du i trygge hænder når du skal igennem omsyn.

Vi vægter kvalitet, service og ikke mindst rådgivning utroligt højt, så vi kan få dig hurtigt ud på landevejene igen, på sikker og forsvarlig vis.

Book din tid her.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 61 48 48 87 eller send en mail til db@dansk-bilsyn.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.